Boldog Újévet!

Remek esztendőn van túl egyesületünk! Művészeti csoportjaink sikeres évet zártak.

A Kisesti egyik projektből a másikba csöppent, elkészítette első kislemezét majd videoklipjét, eljutott a SZIN-re, és ismét volt Svájcban! Zsúfolt nyári programsorozaton van túl a zenekar, koncerteztek, táboroztattak a srácok keményen! Nagy tervekkel várja a zenekar a 2016-os évet is, már előkészületben van az új kislemez anyaga és várhatóan új klip is forgatásra kerül majd.

A Hangerdő Társulat 2015-ben közel 100 előadást játszott. Elkészítette új gyermekelőadását, „Vacsorázz Nálunk!” címmel. Jelenleg a társulat öt különböző foglalkoztató, interaktív gyermekműsorral rendelkezik. A következő évben fontos cél a díszletek és a jelmezek felújítása és a szabadtéri programok megvalósításához hangtechnika fejlesztése az elsődleges cél.

2016-new-year-ss-1920-770x364-672x364

Új lendületet kap 2016-ban a Boja! Három tematikus koncerttel készül a világzenét játszó formáció, melyekből várhatóan 3-5 dalokból álló kislemezek jelennek majd meg.

A művészeti csoportok „üzemeltetésén” túl számos rendezvény, tábor lebonyolításában rendkívül aktív volt egyesületünk tagsága! Köszönjük Nekik a 2015-ös évet, és boldog 2016-ot kívánunk partnereinknek, támogatóinknak!

Előre, Hajrá!

Vélemény, hozzászólás?